+31 73 624 05 00 / +31 6 533 62 526 info@stratexgroup.nl

Sales Effectiveness

Om een strategie succesvol te laten zijn, is een goede vertaling naar de operationele en commerciële processen een vereiste. Want wat is het nut van strategie als het niet kan worden omgezet in additionele en duurzame inkomsten?

Sales management is een verzameling van activiteiten gericht op het halen van de commerciële targets:

Begrip van het heden

Verbeteren begint met een goed inzicht in de huidige situatie. Met tools als de Sales Scan en de Sales Benchmark, brengen we op een gestructureerde manier de verbetermogelijkheden in uw business model en commerciële processen in kaart. Een primair onderdeel hierbij is of we de toegevoegde waarde van uw producten/diensten voor uw klanten expliciet kunnen maken.

Waarde creatie

Een goed inzicht in de concurrentie, de voordelen van uw producten, behoeftes van klanten en diverse externe ontwikkelingen zijn de basis om een succesvolle commerciële strategie te ontwikkelen.

Leveren van waarde

De toegevoegde waarde van uw producten/diensten worden in een concrete waarde propositie per doelgroep vertaalt. Dit helpt u om uw producten gemakkelijker te verkopen en in uw omgang met de concurrentie. Daarnaast wordt uw volledige sales team begeleid gedurende dit proces zodat zij de nieuwe insteek kunnen uitdragen en kunnen omzetten in orders!

Mount NeverRest – Sales Game

Het leven van een salesman en dat van een bergbeklimmer kent veel overeenkomsten. Het is een continue uitdaging om de berg te beklimmen en de top te bereiken. Gedurende de klim zijn kennis, uithoudingsvermogen en creativiteit van essentieel belang. Het inzetten van de juiste kennis en technieken helpt om hindernissen die je onderweg tegenkomt te bedwingen en de top succesvol te bereiken. Lees verder

Wij zijn
Training