+31 73 624 05 00 / +31 6 533 62 526 info@stratexgroup.nl

De StratEx Group

Het bouwen en onderhouden van een duurzaam succesvol bedrijf of organisatie brengt met zich mee dat er periodiek gekeken moet worden of je nog op koers ligt. De juiste koers op het gebied van waardecreatie voor zowel je (potentiële) klanten als je eigen organisatie.

StratEx houdt je op koers en assisteert u met het (her)formuleren van uw bedrijfsstrategie, het ontwikkelen van innovatieve businessmodellen en concrete stappen de zetten naar circulaire modellen die renderen. Deze heldere aanpak vormt de basis voor een succesvolle implementatie en transitie. Gezamenlijk zetten we de koers uit om deze visie te laten slagen. Het proces van strategieformulering en strategie-implementatie zorgt voor waardevermeerdering van jouw organisatie. Onze aanpak realiseert dit proces efficiënt in zowel tijd als geld.

De StratEx group is een netwerkorganisatie die bestaat uit een team van senior consultants en strategische partners. Onze aanpak heeft zich bewezen in de praktijk en is gebaseerd op academisch onderzoek. De korte lijnen met de top van de academische wereld zorgt voor een optimale afstemming  tussen onderzoek, het strategieformuleringsproces en de transitie / implementatie, zodat je de juiste keuzes kunt maken.

Wij geloven in sterke ondernemingen en organisaties, geleid door mensen die het beste uit zichzelf en andere weten te halen om zo de wereld een stukje beter te maken.

Wij zijn
StratEx